torsdag 17 december 2009

tjuvstartat!

varför varför skulle jag hämta jultidningarna vi beställt så tidigt å varför varför kan jag inte låta bli att vänta med att läsa det som jag beställt?

när jag å syrran var lite vakande vi skit tidigt på julafton (säkert inte de enda barnen) å för att våra föräldrar skulle få lite sovmorgon (tiden före barntv dynget runt) så fanns det alltid en hög med jultidningar vid fotändan som jag å syrran kunde kasta oss över tills både åsa-nisse, knasen 91:an 47:an 33:an å fan hans moster var genomlästa å vi äntligen kunde få lite frukost så där vi halv sex snåret ;-)

tycker det är lite mysigt att han en julbok att läsa under de lediga dagarna... nu som färäldraledig är alla dagar lediga så det var väl därför vare vakentimme då barnen sover har gått åt till att plöja 'den förlorade symbolen' (dan brown davinci kodens nya, gillar ju lite sånt där religiöst symoliskt dravel) innan jul!!

fy skäms, tvätten ligger i drivor, dammet samlas på fönsterbrädorna, pepparkaksdegen ligger obakad i kylskåpet... å Dr Langdon är precis på väg att.... he he har några sidor kvar ska ta dom nu så det blir nåt gjort här hemma... nä ska spara tills i kväll nu på slutet kan jag spara för jag vill ju itne att den magiska upplevelsen det är att läsa en bok (vilkensomhelstnästan) ska ta slut...riktigt än...

nu ska här jagas ungar... 98 99 100 nu kommer jag!!

2 kommentarer:

Caroline sa...

Håller med om att sista kapitelen i en bok är ju verkligen speciella.
Man passa på att göra sådana saker som du inte kan (läsa, surfa, se på tv med mera) när barnen sover och gör de saker du kan (ta reda på tvätt, damma, plocka med mera) när de är vakna.
Tycker du är duktig på att hinna med en massa saker som en annan inte ens tänkt på hinna med ;)

Anonym sa...

Elvis har varit till stor hjälp i tvättstugan idag... faktiskt :-) han har plockat in tvätten i torktuimlaren :-)