söndag 17 maj 2009

oh what a night...

igår gick alltså matstaffetten av stapeln igen här i Ljusdal och det var lika roligt som ifjol... mycket trevlig förrätt hade vi i Nore, kantarellrullar med rostbiff, sen var det hem till farmor coh farfar för att ge Lucia lite mat sen till Lillhaga på varmrätt grekisk inspirerad mossaka som var 'allt det göttaste', om ni vill veta hur fördrinkar och vin smakade fråga stefan...

sen var det iväg till farmor och farfar igen för att hämta Lucia (Elvis fick sova kvar) mata på henne medan Stefan tände lite ljus och dukade fram efterrätten, kladdchokladtårta... (som jag hoppas några kommer och äter upp idag) det är såååå spännade att spana i fönstret efter vilka som ska komma hem till en... å tro det eller ej det var oxå treliga människor! så kvällen var superkul, trevliga människor, härlig inspiration både vad gällande heminredning och ny god mat... så nästa staffet är redan bokad!

när det var dax för efterfesten på stat så sov Lucia så jag sprang ner och kikade lite sen hem och byta med Stefan så fick han gå ner och avsluta kvällen där, fast han kom hem rätt tidigt, bästa tjejerna var hemma sa han ;-) å ja man är ju inte lika partysugen när man har en 6 veckors bäbis hemma som ska äta var och varannan timme :-)

så ni som inte var med på staffetten i år.... anmäl er nästa år!!!

4 kommentarer:

Lena Ö sa...

Hej! Vaddå för matstafett?? Låter intressant!!

Anonym sa...

Moussaka är en grekisk rätt, men för det kan det ju vara lite mera grekisk inspirerad ;)
/Språkpolisen

mama sa...

kära språkpolisen det var så vi disskuterade kring bordet oxå för rätten innehöll både potatis, vilket är enligt skolmatsbesspisningen gör det en svensk mossaka men även auborgin (hoppas jag stavat rätt så jag itne får massa aussis på mig nu)vilket gör den mera grekisk igen... sen var det nörfärs fast vi trodde att äkta mossaka ska det var får i... är den grekisk med potatis? eller bara inspirerad? måste potatisen vara från grekland eller bara skalad där? eller ska det vara skalad av en grek?

ja vi hade himla trevligt i alla fall :-)

å lena... för mer info se LJP idag måndag :-)

Petra sa...

Matstafett är årets höjdpunkt även här i Söderhamn. Har varit med i tre år och nästa helg är det dags igen. Jag LÄNGTAR! Har iår liksom förra, en fd kollega som partner, så vi håller till på hans adress. Mkt lämpligt... Kram!