torsdag 25 december 2008

lite andra planer

det blev lite andra planer under julafton än planerat, på förmiddagen var det grötfrukost hemma hos oss med mormor, morfar och moster Bodil, Elvis somnade vid halv ett helt utmattat av allt julande med tomte och klappar... föga anade han att det skulle bli än värre på eftermiddagen hemma hos stefans bror där vi skulle bli fyra gånger mer människor att äta julklappa och tomta med... men men.... när vi kliver in genom dörren hemma hos Johnny strax före Kalle Anka (dvs kl tre juletid) så hörs det uuurl uuuurrrl från toaletten och 45 sekunder senare satt vi i bilen på väg hem igen, farmor försökte med att vi kunde ju stanna och äta i alla fall... nä...men Elvis kunde ju få stanna och leka med Svante i alla fall....nä!

väl hemma igen blev vi inbjudna till mormor för att äte lite med morfar och moster B avslutningsvis förbarnade sig den rara familjen på aspgatan sig över oss och bjöd på god whiskey (sa stefan att det var iallafall) och hemmagjord konfektyr.... kunde inte bli bättte avslutning!

än så länge mår vi bra så vi klarade nog oss... stefan har åkt till fjällen och har precis spelat första afterski passet, elvis är ute med morfar och provar rattkälken (snowracer som vi säger efter 1981) och jag laddar inför uppföljningsavsnittet av Bonde söker fru.... mmmmm skönt med en dags vila, för imorgon drar det igång igen...

1 kommentar:

Semester & Mat sa...

Kappkörning om något år antar ja ;)