tisdag 14 april 2009

efter mycket om och men... å lite glass

lyckades vi få båda barnen att vara vakna glada och sitta stilla bredvid varandra samtidigt, å åtminstone en som uppmärksammade kameran, storebror ville inte ha syrran i knä så hon fick sitta bredvid mot löftet att det skulle bli glass efteråt... så på fredag kommer denna fina bild på våra barn i ljusdalsposten

jag har ju alltid sagt själv att det är roligare om föräldrarna är med så man vet vilka det är om man bara tycker sig känna igen namnet... men ska man ha två barn på bra humör så behövs en förälder som tar kortet i precis rätt ögonblick och en som ser till att barnen sitter stilla... med Elvis var ju stefan och jag med å då tog vi med självutlösaren... det hade inte gått den här gången utan att mamma och pappa behövt terapi efteråt så håll till godo med barnen ;-)

2 kommentarer:

Cattis sa...

Hahaha...det gör ni rätt i, det är ju sötisarna vi vill se ;) Vi var inte heller med på sista kortet. Kortet vi tog när A var liten, där såg både jag och R ut som jaadu hahahaha...Nää..så denna gång fotade vi hemma med alla 3 killarna på fotot utan föräldrar. Blev himla bra! Då ska jag hålla utkik på fredag! Hoppas ni har haft en skön påsk. Här har det varit förkylt. Men nu är M bättre och är på dagis och A ska följa med farmor och farfar till Forsa och sen åka med dom hem på kvällen och sova över hos dom.
Kramar/Cattis

Cattis sa...

Och tack för det söta fotot som vi fick på sms! ♥