torsdag 12 februari 2009

140


140 slag/min hummmm är det en kille ändå? å vi som inte har något namn, inte ens i närheten... 8 veckor kvar.... ingen panik... eller har man inte kommit på ett namn de första 32 veckorna varför ska man göra det de sista 8 ?? fast sen har man ju tre månader på sig innan kravbrevet från skattemyndigheten dimper ner... stackars liten... (bilden är förresten från BB då Elvis var knappt två dagar, apropå en till kille)


annars är allt bra med mig och magen, ska börja på MVC:s mammavattengympa nästa vecka... ska bli sååå skönt!! det var en riktig höjdpunkt sist när jag väntad Elvis, att under de sista TUNGA veckorna få känna sig lite lätt och smidig i en varm bassäng med levade ljus och lära känna några till blivnade härliga mammor! lovley!!


har äntligen fått tid till aurorasamtal i slutet av februari, spännade och skrämande kanske det då lossnar med att våga fundera på namn på allvar oxå, jag har ju faktiskt vågat köpt ett par byxor i storlek 50-56 (utan att det var rea, så det var nog mer mamma instinkt att bäbisboa än snåltarmen det är billigt som handlade) jättefina brun plych... från 'metoo' på minimode...

2 kommentarer:

Helene sa...

Mammavattengympa, vad är det för lyx!! Härnere får man minsann inga såna härliga saker, nenemensan. Passa på och njuuut!! :)
Skönt att Aurorasamtalen är på G. Det är guld värt att få prata av sig med nån som förstår.

Semester & Mat sa...

Ang vattengympan så beror det nog på vilken del av året man är gravid. Är ju ingen sån på sommaren, när en annan var höggravid, lite avundsjuk där...
Dags att ni börjar på fundera på pojknamn då hör ja ;)