söndag 15 februari 2009

söndag!

och sovmorgon, Elvis sov hos farmor och farfar (ja den här helgen oxå, men det är dom som frågar, och jag var den här gången evigt tacksam pga mkt mkt smärta i hela kroppen) dessutom kom Stefan hem efter spelningen på morgonkvisten eftersom de bara spelat ett par mil bort, sovmorgon tillsammans.... gud så mysigt, händer ju inte alltför ofta nu för tiden. Men det gick inte långt in på dagen förrän vi började sakna lilleman... när han äntligen kom ville han fortfarande bara leka med farfar... ja ja

Vi har i alla fall passat på att flytta bilbarnstolen så den inte längre sitter i mitten bak utan på sidan så vi får plats med babyskyddet och jag kan få in honom i bilen själv nu sista veckorna, har varit lite trixit med magen och mina öma höfter. Det har stått på att göra listan länge men det har ju varit så jäkla kallt i alla fall för att stå ute i en bil och pilla med barnstolen utan vantar, eller mörkt... eller en sur Elvis som bara vill rymma från gården... men nu är det gjort! Nu är det bara att införskaffa ett babyskydd!

4 kommentarer:

Semester & Mat sa...

Haha, kan bara hålla med att det är trixigt att spänna fast dem när stolen är i mitten och hur är det inte då när man är höggravid.

mama sa...

ja det är lite lättare nu... men om det regnar kan man inte sitta i bilen som förrut och spänna fast utan få stå med rumpa utanför och bli dyngsur! men vi får hoppas på en fin sommar!!

Helene sa...

Men du ska ju VARVA NER och ta hand om din stackars värkande kropp! Varma bad och massage var det ju, sätt igång ögonaböj!
Vad är förresten ett bebisskydd, är det det där jag missade att använda för typ nio månader sen? ;)

mama sa...

ha ha ha... ja nä tydligen heter det inte bilbarnstol det som de använder de första månaderna utan babyskydd... finns som stoltyp liggkorgtyp varav den förstnämda är den vanligast förekommande...

den är ofta lätt att flytta från en bil till en annan, de kan använda den de första ca 6-8 månaderna, så ni kan alltså låna våran i sommar så ni slipper gå från station till kolsvedja och kanske även delsbo... :-)